horoskop

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile.

 

Blizanci će imati pad imuniteta. Djevicama bi prijalo da što više spavaju. Dok Bikovi mogu da očekuju novo poznanstvo, Strijelčevi su pred raskidom emotivne veze.

 

OVAN

Nije povoljan dan za bilo kakve veće odluke ili za početak novog posla. Moguće je da ćete imati komplikacije raznih vrsta. Voljena osoba pokazuje ljubomoru, a vama smeta to što nemate slobode. Moguća je glavobolja.

 

BIK

Nemate previše posla i nije vam teško da se danas organizujete po pitanju sopstvenih obaveza. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će se desiti nekako spontano i bez većih pritisaka sa bilo koje strane. Noge su vam osjetljive.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period da se odlučite na neke promjene o kojima razmušljate već duže vrijeme. Uživaćete u lijepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je ozbiljna veza. Imaćete pad imuniteta.

 

RAK

Pred vama je dan koji treba maksimalno da iskoristite za posao i da preuzmete svoje odgovornosti. Ljubavna situacija je promjenljiva i nijeste sigurni da li možete da vjerujete vašem partneru. Problemi sa kičmom.

 

 

LAV

Možete da očekujete da ćete imati neku novu poslovnu ponudu koja bi mogla da vam bude zanimljiva. Možete da očekujete priliku za susret sa osobom koja će pokazati veliko interesovanje. Bavite se sportom.

 

DJEVICA

Očekuju vas novi preokreti na polju posla. Vama nekada promjene padaju prilično teško. Nova poznanstva na ovom polju vam unose osjećaj uzbuđenja, ali nikako da nađete pravu ljubav za sebe. Prijalo bi vam da što više spavate.

 

VAGA

Važno vam je da se posvetite svojim poslovima ako planirate da ostvarite neki oblik napredovanja na ovom polju. Imate velike probleme kada se radi o komunikaciji sa voljenom osobom. Prolazna prehlada.

 

ŠKORPIJA

Isplatiće vam se ulaganja u vaš posao. Samo se potrudite da budete istrajni, uporni i strpljivi u svemu što radite. Pred vama je povoljan period da voljenoj osobi otvoreno pokažete svoja osjećanja. Odlično se osjećate!

 

 

 

STRIJELAC

Očekuje vas poslovni sastanak koji bi mogao da bude veoma važan za vas. Neke nove informacije vam uskoro dolaze. Nije vam lako da prekinete vezu u kojoj ste trenutno. Problemi sa glavoboljom.

 

JARAC

Motivacija vam opada kada je u pitanju posao. Moguće je da razmišljate o nekoj većoj promjeni karijere. Teško vam je da pokažete svoja iskrena osjećanja jer se plašite da partner to neće umjeti da prihvati. Problemi zbog stresa.

 

 

VODOLIJA

Imaćete uspjeh kada je u pitanju posao. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas. Dopada vam se osoba koja će biti zainteresovana za neku prolaznu avanturu, ne i za ozbiljnu vezu. Dobro se osjećate.

 

RIBE

Ukoliko ste imali probleme na polju posla, današnji dan vam može donijeti priliku da ih riješite. Možete da očekujete uspjeh na polju ljubavi. Sa voljenom osobom uskoro može da dođe do planiranja zajednice. Prilično ste ukočeni.