Dnevvni horoskop za 10. decembar 2020.

Za Strijelčeve nema nepremostivih prepreka, Lavovima nije isključen susret sa simpatijom ili bivšom ljubavi.

OVAN:
Posao: Zahvaljujući stabilnom prilivu energije i visokoj radnoj motivisanosti za većinu Ovnova nema nepremostivih prepreka. Jedino upozorenje bi moglo da se odnosi na strpljenje, ukoliko budete morali neke sporne situacije da rješavate iz više pokušaja.
Ljubav: Suptilno i strpljivo ponašanje biće vam danas potrebni na polju emotivno-ljubavnih relacija, tek da ne bude dosadno.
Zdravlje: Sasvim solidno.
BIK:
Posao: Potrudite se da se maksimalno koncentrišete i uložite dodatan napor kako bi se izborili sa pritiskom obaveza koje su ograničene rokovima za realizaciju.
Ljubav: Razloga za pasivno ponašanje na polju ljubavi nema za Bikove. Jedino što vas može usporiti je neka usputna trivijalna sitnica, tek da vas natjera na dodatno razmišljanje.
Zdravlje: Moguća visoka tjelesna temperatura, osjetljivost grla.
BLIZANCI:
Posao: Odličan dan je pred većinom pripadnika Blizanaca da bez većih problema završe sa svojim zacrtanim obavezama.
Ljubav: Bar jedna prilika za novo intrigantno poznanstvo mogla bi da vam se ukaže danas. Širom otvorite oči i ne zalijećite se na prvu loptu ma koliko vam sve vrlo izazovno izgledalo.
Zdravlje: Osjetljivost čula vida i sluha.
RAK:
Posao: Iako vam po pitanju organizacije i poslovne komunikacije aspekti baš nisu naklonjeni, nema razloga za zabrinutost, uložite maksimalno truda i energije i ne libite se da zatražite pomoć, rezultati svakako neće izostati.
Ljubav: Sa druge strane, nije loš dan za nova poznanstva i uspostavljanje kontakata sa bar jednom novom simpatijom. Naravno, od vas zavisi dalji razvoj situacije, ali i fina i neobavezujuća priča mogu vam itekako prijati.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.
LAV:
Posao: Pozitivna energija i elan na visokom nivou dovoljni su pokretači da Lavovi zablistaju na liderskim pozicijama i pokrenu neke nove projekte i ideje.
Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom ili bivšom ljubavi, koja je ostavila dubok trag u vašem srcu.
Zdravlje: Budite umjereni u svemu.
DJEVICA:
Posao: Dosta naporan i dinamičan dan je pred tipičnim Djevicama koje bi trebalo da se posvete prvenstveno završavanju ranije započetih zadataka.
Ljubav: Neke važne odluke i najava zajedničkih budućih planova čekaju da ih objelodanite dragoj osobi. Samo naprijed.
Zdravlje: Donji dio leđa trpi opterećenje.
VAGA:
Posao: Imate sve realne argumente na svojoj strani da u ozbiljno razmatranje uzmete pokretanje novih poslovnih projekata, naravno pod uslovom da ste prethodno sve dobro izvagali.
Ljubav: Pasivno ponašanje Vagama se ne preporučuje, ali ni neki veći ljubavni potezi, stoga ne bi bilo loše da inicijativu tokom ovog dana prepustite drugoj strani.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
ŠKORPIJA:
Posao: Držite se svog zacrtanog cilja i krupnim koracima grabite ka njemu, moguće je da vam budu ponuđene i neke nove opcije pa bi ih vredelo razmotriti.
Ljubav: Povoljan je dan da se sa puno pažnje posvetite vašoj dragoj osobi i uživate u razmjeni najfinijih emocija.
Zdravlje: Vrlo dobro.
STRIJELAC:
Posao: Pojačano angažovanje očekuje se od Strijelčeva i tokom ovog dana. Nema nepremostivih prepreka na vašem putu, ali trebalo bi malo racionalnije da trošite energetske resurse.
Ljubav: Nije povoljan dan za neko veće angažovanje na polju emotivno-ljubavnih relacija, što će vam donekle i odgovarati.
Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina i svježeg voća kako bi spriječili pad imuniteta.
JARAC:
Posao: Pokušajte tokom ovog dana da budete staloženi i izbjegnete verbalne konflikte sa nadređenim osobama.
Ljubav: Ne bi bilo mudro da se poslovna problematika odrazi na vašu ljubavnu sferu. Nemojte burno reagovati na svaki trivijalni komentar drage osobe.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
VODOLIJA:
Posao: Potencijalno dobar dan je pred Vodolijama da bez većeg opterećenja završe svoje zacrtane obaveze.
Ljubav: Aspekti na vašem ljubavnom horizontu ne najavljuju neka značajnija dešavanja i promjene.
Zdravlje: Odlično.
RIBE:
Posao: Za pokretanje nekih novih ideja i projekata niije najpovoljniji momenat, ali to ne znači da ne treba da odustajete, imate dovoljno tekućih obaveza.
Ljubav: Na ljubavnom planu, uz malo taktiziranja, za očekivati je da preduzmete bar jedan dobro osmišljen potez. Samo naprijed.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.