astrologija,horoskopski znakovi ,sreća

Klima na ljubavnom i emotivnom polju kod Djevica je najpovoljnija za osvajačke akcije, Škorpije moraju prihvatiti dozu neizvjesnosti.

OVAN:
Posao: Razmišljajte o korekciji postojećih planova i osmišljavanju konkretnih poteza ka prilagođavanju novoj poslovnoj klimi.
Ljubav: Ukoliko ste se u prethodnom periodu suviše opustili i posvetili prije svega uživanju, vrijeme je da neke stvari postavite na pravo mjesto.
Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.
BIK:
Posao: Bikovi koji imaju želju da se posvete dodatnom usavršavaju i nadograde svoje vještine, imaju priliku da ovog dana porade na tome i nešto novo nauče.
Ljubav: Ukoliko imate pak želju da aktuelnu ljubavnu situaciju podignete na viši nivo, moraćete dosta toga sami da uradite, a jedna od početnih stavki biće raščišćavanje sa prošlošću.
Zdravlje: Vrlo dobro.
BLIZANCI:
Posao: Dosta posla očekuje Blizance i ovog prvog dana vikenda, posebno ukoliko je ostalo nešto od zaostalih obaveza i papirologije.
Ljubav: Ništa ne forsirajte, vrijeme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.
RAK:
Posao: Prilično miran i opušten dan je pred Rakovima, da bez većih problema završe sve svoje zacrtane obaveze.
Ljubav: Moguće da vas ove subote očekuje iznenadno poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i avanturu evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.
Zdravlje: Slaba cirkulacija.
LAV:
Posao: Ukoliko uspijete sebe da ubijedite da nije smak svijeta ako odstupite za neki procenat od primarnih ideja, bićete u boljoj poziciji da amortizujete eventualne sukobe stavova sa neistomišljenicima.
Ljubav: Potencijalno lijep dan je pred vama za sve vrste osvajačkih akcija. Samo naprijed.
Zdravlje: Vrlo dobro.
DJEVICA:
Posao: Nije loš dan za analiziranje urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove. Posvetite dovoljno vremena sebi i svojim potrebama.
Ljubav: Klima na vašem ljubavnom nebu danas nije najpovoljnija za velike planove i osvajačke akcije.
Zdravlje: Vrlo dobro.
VAGA:
Posao: Procjenite šta je mudrije – insistiranje na odbrani svojih principa, ili uložiti još malo energije u potrazi za kompromisom a sve zbog krajnjeg cilja.
Ljubav: Pokušajte da izbjegnete verbalne rasprave ukoliko ne želite da oštrinom riječi ostavite trajnije posledice na vaš ljubavni život.
Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.
ŠKORPIJA:
Posao: Obaveza biće dosta i ove subote, ali zar to nije jedan od uobičajenih scenarija u kojima tipični pripadnici ovog sazvježđa funkcionišu bolje od ostalih.
Ljubav: Začkoljicu predstavlja vaše potencijalno nestrpljenje, odnosno želja da što pre dobijete adekvatnu satisfakciju. Htjeli to ili ne dozu neizjvesnosti moraćete da prihvatite, ali sa realnim izgledima da vam se uz zrno sreće to strpljenje isplati.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
STRIJELAC:
Posao: Onoliko koliko uspijete da se prilagodite zahtjevima „odozgo“ toliko ćete sebe poštedjeti nerviranja i sačuvati dio energije za druge obaveze.
Ljubav: Bez značajnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.
Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.
JARAC:
Posao: Evo prilike da se opustite i iskoristite dan za druženje i eventualnu posjetu prijateljima. Prijala bi vam i fizička aktivnost, sport.
Ljubav: Baš u prijateljskom okruženju moglo bi da vas očekuje i potencijalno novo poznanstvo, pa eto prilike za finu i opuštenu konverzaciju.
Zdravlje: Odlično.
VODOLIJA:
Posao: Dosta posla moglo bi da očekuje Vodolije ove nedjelje, posebno ukoliko je ostalo nazavršenih obaveza iz prethodnog perioda.
Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, gdje bi moglo da se krije i prijatno iznenađenje
Zdravlje: Sasvim solidno.
RIBE:
Posao: Iako poprilično energetski iscrpljene Ribe će i ove subote imati neodložnog posla, prije svega na polju komunikacije i organizacije tekućih zadataka.
Ljubav: Ukoliko uspijete da nekako razdvojite poslovna dešavanja od sfere ljubavi, onda vas očekuje jedan od ljepših dana na emotivnom planu.
Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.