Horoskophoroskop

Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo, škorpije manji problemi kad je u pitanju posao, a šta očekuje ostale znakove, možete pročitati u nastavku.

 

OVAN

Potrudite se da se posvetite rješavanju problema koje imate na ovom polju. Važno je da budete posvećeni svom poslu. Ukoliko flertujete sa osobom do koje vam je stalo, osvojićete njenu pažnju. Problemi sa sinusima.


BIK

Nećete uspjeti da ostvarite svoje planove i često će vam biti teško da na poslovnom polju nađete pravi fokus. Komunikacija sa voljenom osobom vas opterećuje, često se svađate i nezadovoljni ste. Povoljan je dan za opuštanje.


BLIZANCI

Biće vam potrebno vrijeme da riješite komplikacije koje imate na ovom polju. Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da razmišljate o prekidu veze. Moguća je glavobolja i problemi sa stresom.


RAK

Biće vam potrebno vrijeme da ispunite svoje ambicije. Nije vam baš povoljan dan za posao. Teško vam je da svoje emocije pokažete sasvim otvoreno jer se plašite da biste mogli da budete povrijeđeni. Moguća je nesanica.


LAV

Oslanjate se na svoje poslovne saradnike i koji su prema vama sve više pristupačni i otvoreni. Možete da se nadate veoma povoljnom danu za ljubav i flert. Uskoro vam sledi novo poznanstvo. Povećajte unos kalcijuma.


DJEVICA

Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa nadređenima, kako bi zajedno našli rješenja za neke probleme na poslu. Moguće je da je nastupila faza zahlađenja između vas i voljene osobe i da vas to plaši. Prijala bi vam dijeta.

VAGA

Očekuje vas dobar period za posao. Uspjećete da ostvarite sve svoje planove. Dopada vam se osoba koja će vam pokazati da je spremna za veoma ozbiljnu ljubavnu vezu sa vama. Povedite računa o holesterolu.


ŠKORPIJA

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Neće vam biti lako da sami izađete na kraj sa svim komplikacijama. Očekuje vas faza u kojoj ćete početi da se udaljavate od partnera. Sklonost ka infekcijama.


STRIJELAC

Očekujete mnogo od sebe i trudite se da ispunite svoje želje i ciljeve iako vam to nekada nije sasvim lako. Moguće je da smatrate da sa voljenom osobom možete da imate stabilan i dobar odnos. Povedite računa o bubrezima.


JARAC

Imate dosta obaveza pred sobom i trudite se da sve završite na vrijeme. Dobro ste organizovani danas. Imate jake emocije prema osobi koja vam se dopada i spremni ste da joj to i pokažete. Moguć je pad imuniteta.


VODOLIJA

Potrudite se da odmah rješavate probleme koji nastanu na poslovnom polju. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se dosta razlikuje od vas. Provjerite svoju dioptriju, oči su vam osjetljive.


RIBE

Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje. Sudbina će vam danas biti naklonjena i za rješavanje papirologije. Slobodne Ribe nemaju veće promjene kada je u pitanju ljubav. Povedite računa o stomaku.