Vaš horoskop za dan:
21.12.2016.

OVAN
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspjeh, ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namjere ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner vješto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda griješite u svojim pretpostavkama. Sugestija: Izbjegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

BIK
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovođenju lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte. Osmjeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najljepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i ojsećanjima koja vas ispunjavaju. Sugestija: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od vas se očekuju razumna ili efikasna rješenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će djelovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Interesuju vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Kada vas ispune veći nemiri, potrebno je da slijedite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas« koji vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

LAV
Imate loš predosjećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rješenja. Izbjegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema,kao i osobi koja umije da djeluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina. Sugestija: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje napornim obavezama.

DEVICA
Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utješnu varijantu. Izbjegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rješavate. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu njegu.

VAGA
Nema razloga da prejcenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Imate različite prohtjeve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
Neko osporava vaš uticaj i remeti vaše poslovno-finansijske planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rješenju. Postoji način da ostvarite svoje namjere. Prijaće vam susret sa osobom za koju vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete. Sugestija: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Neko vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmjerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Svijet oko sebe možete da vidite u ljepšim i vedrijim tonovima. Sugestija: Izbjegavajte situacije koje vas dodatno psihički uznemiravaju.

JARAC
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad određeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne. Raduju vas određene promjene koje vas prate u privatnom životu, djelujete snalažljivo i umijete vješto da privolite voljenu osobu na svoje planove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprijede poslovno-finansijsku saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

RIBE
Okolina kao da nema dovoljno razumijevanja za vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasđjivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promijenite svoju poslovnu taktiku. Imate utisak da izmedju vas i partnera provejava zajedničko nepovjerenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na vaše raspoloženje.