Horoskop

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju

Pred vama je dnevni horoskop

 • Ovan

  Budite oprezni na finansijskom planu. Moguć je zastoj, neke važne uplate mogu da kasne. Imate osećaj da partner živi u svom svetu i da ste se udaljili. Otvorenim razgovorom zaustavite to pravovremeno. Odmorite se uz neku dobru knjigu, muziku. Odspavajte! Vašem organizmu je to neophodno.

 • Bik

  Atmosferom ovog dana dominira tema važnog poslovnog sastanka. Mudrim poslovnim potezima sklopićete unosan poslovni sporazum. Vaš odnos s partnerom mogu da obeleže razmirice. Neko od vas moraće da popusti na kraju. Vrtoglavica, reagujete snažno na promenu vremena.

 • Blizanci

  Budite oprezni u upravljanju novcem jer su moguće nepredvidive situacije. Pripremite rezervni plan. Blizanci koji su u vezi osećaju nezadovoljstvo, jer im je potreban adrenalin. Priredite partneru lepo iznenađenje. Problemi sa sluhom, moguće je da je razlog potpuno bezazlen. Konsultacija sa lekarom.

 • Rak

  Problemi u komunikaciji, jer može doći do nesporazuma. Uspeh možete imati u okviru kreativnih zanimanja. Slobodni Rakovi nalaze se na ljubavnoj prekretnici. Uskoro vas očekuje početak novog ljubavnog poglavlja. Obratite pažnju na obroke, izbegavajte brzu hranu, moguće je trovanje.

 • Lav

  Posvetite se planiranju jer naredni period donosi nepredviđen splet okolnosti na finansijskom planu. Planirate zajedničko putovanje, a to će poboljšati kvalitet vašeg odnosa i doneti vam mnogo lepih iznenađenja. Glavobolja može biti povezana sa sinusima, zbog čega su vam tegobe česte.

 • Devica

  Početak nove saradnje ili rad na novom projektu kakav nikada ranije niste radili. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje. Vaš odnos s partnerom odvija se u atmosferi harmonije i uzajamnog razumevanja. Probavne smetnje. Potrebna vam je laganija ishrana, izbegavajte masnu, začinjenu hranu.

 • Vaga

  Vage očekuje konfliktna situacija sa nadređenima. Čuvajte se manipulativnih osoba jer mogu isplesti mrežu spletki. Slobodne Vage su u dilemi da li da izađu sa potencijalnim novim partnerom. Vaša osećanja su pomešana. Pojava ekcema, kao rezultat stresa. Već vas neko vreme prati jača nervoza.

 • škorpija

  Oprezno upravljajte novcem jer može doći do iznenadnih izdataka, a neke važne uplate pritom mogu kasniti. Strastvena ljubavna veza sa jednom osobom u znaku Lava. Intenzitet strasti prevazilazi vaša očekivanja. Grlo vam je vrlo osetljivo, izbegavajte hladna pića, naročito ona gazirana.

 • Strelac

  Postoji mogućnost previda, pa je važno da se u ovom periodu oslanjate na članove svog tima. Partner vam je nešto prećutao i to u vama budi sumnju u mnoge druge stvari. Potrudite se da prevaziđete krizu poverenja. Poteškoće sa ramenim pojasom i vratom. Potrebna vam je aktivnost.

 • Jarac

  Ključ uspeha dana je u organizaciji radnih zadataka i poštovanju prioriteta. U suprotnom, možete probiti krajnji rok. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period konstruktivnih razgovora. Uspeh kroz zajednički projekat. Potrebna vam je fizička kondicija, umarate se pri svakom većem naporu.

 • Vodolija

  Danas maksimalno primenite diplomatiju u ophođenju s kolegama i nadređenima. Moguće su neke spletke i manipulacije. Slobodne Vodolije danas očekuje zanimljiv izlazak sa veoma privlačnom osobom u znaku Ovna ili Lava. Muči vas kašalj duže vreme, obavezno uradite snimak pluća.

 • Ribe

  Problematičan period u pogledu međuljudskih odnosa na poslu. Moguće su neke manipulacije i gubici zbog toga. Slobodne Ribe danas mogu da se nađu u iskušenju da uđu u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. Smanjite unos alkohola, drugih opijata, broj cigareta. Izbegavajte zatvorene prostore.