Horoskop

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Pred vama je dnevni horoskop.

 • Ovan

  Uspeh u kreativnom poduhvatu i obnavljanje stare poslovne saradnje obeležiće atmosferu ovog dana na poslu. Posebno je povoljan dan za to da upoznate svoju srodnu dušu, i to direktno ili indirektno preko posla. Više se odmarajte, potrebno vam je više sna, preforsirali ste se.

 • Bik

  Očekuje vas početak nove saradnje u okviru koje ćete s vremenom moći da ostvarite znatan finansijski dobitak. Ovaj period doneće vam poznanstvo sa zanosnom osobom na nekom putovanju ili preko društvenih mreža. Muči vas alergija i to će trajati do kraja septembra.

 • Blizanci

  Ključ uspeha će danas biti upravo u vašem nastupu i govorničkoj veštini, pa rezultat neće izostati. Neka uplata može kasniti. Imate osećaj da u odnosu s partnerom fali „peti element „, trudite se da to upotpunite. Nervozni ste, a nemate pravog razloga za to.

 • Rak

  Ovaj dan vam može doneti uspeh u okviru nekog pravnog rešenja. Nezaposleni Rakovi mogu dobiti dobru poslovnu ponudu. Danas možete imati veoma romantičan ljubavni sastanak, koji će vam probuditi leptiriće u stomaku. Neaktivni ste, nedovoljno posvećeni sebi, nemate dovoljno kondicije.

 • Lav

  Natprosečne rezultate ćete ostvariti ako se bavite privatnim biznisom, zdravstvom i uslužnim delatnostima. Romantična atmosfera sastanka sa osobom koju ste nedavno upoznali učiniće ovaj dan nezaboravnim. Glavobolja lako preći u migrenu ukoliko ne pijete lekove.

 • Devica

  Ovaj dan može da protekne u znaku obnavljanja stare saradnje. Proučite svaki dokument pre nego što ga potpišete. Stara simpatija može se vratiti u vaš život. Nastavak stare ljubavne priče. Stomačne tegobe, promenite način ishrane, izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

 • Vaga

  Glavna tema može biti važan sastanak na kom ćete postići važan dogovor o prelasku na novo radno mesto. Danas ćete uspešno rešiti problem nekoga od ukućana, mada to neće proteći u mirnoj atmosferi. Nemate strpljenja, lako planete, nervozni ste.

 • škorpija

  Poseban uspeh očekuje Škorpije koje rade s klijentima, kao i one koje rade u saobraćaju i komunikacijama. Ovaj dan proteći će u znaku bivše ljubavi zbog slučajnog susreta ili obnavljanja komunikacije. Reagujete na svaku promenu vremena.

 • Strelac

  Uspešno ćete privesti kraju rad na važnom projektu. To će vas ne samo ispuniti zadovoljstvom nego će vam doneti i značajan dobitak. Dopada vam se osoba s kojom ste dosad bili prijatelj. Sledi zbližavanje. Ne prijaju vam visoke temperature pa ste jedva dočekali zahlađenje.

 • Jarac

  Imate ozbiljnu priliku da načinite veliki korak napred u karijeri. Očekuje vas podrška moćne osobe. Osećate se posebno ispunjeno u porodičnom krugu, a vaš odnos s partnerom je u harmoničnoj fazi. Reumatični zglobovi, imate problem s degenerativnim promenama.

 • Vodolija

  Ovaj dan protiče u znaku sastanka iza zatvorenih vrata, kad ćete doneti bitne odluke o realizaciji plana kojim ćete potući konkurenciju. Slobodne Vodolije očekuje romantično veče s veoma atraktivnom i zanimljivom osobom. Izbegavajte alkoholna pića.

 • Ribe

  Ovaj dan može vam doneti zastoj u pregovorima s poslovnim partnerima. Poslušajte svoju intuiciju pri donošenju odluke. Slobodne Ribe mogu danas biti očarane jednom privlačnom Devicom ili Vodolijom. Obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.