Horoskophoroskop

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Pred vama je dnevni horoskop.

 • Ovan

  Povoljan period za to da počnete da sprovodite svoj tajni plan za proširenje kruga delatnosti. Uspeh u uslužnim delatnostima. Lep provod u društvu doneće vam i poznanstvo sa osobom koja će vas očarati na prvi pogled. Bićete potpuno zaljubljeni. Pojava ekcema.

 • Bik

  Ovaj dan doneće uspeh Bikovima koji imaju privatan biznis ili žele da ga započnu. Ovo je dan kada će vam se dobri potezi isplatiti. Partner se prema vama odnosi pažljivo i brižno, vaša veza je stabilna i dobija na kvalitetu. Psihosomatske smetnje kao posledica dugotrajnog stresa.

 • Blizanci

  Iznenadni sastanak sa saradnicima ili poslovno putovanje. Prevazići ćete poteškoće i uspostaviti novu saradnju. Gubite nadu da će se između vas i nove osobe koju ste upoznali desiti onaj prelazak granice prijateljstva. Problemi sa želucem, posavetujte se s gastroenterologom.

 • Rak

  Nezaposlenim Rakovima se ukazuje prilika na poslovnom planu. Razvoj situacije će zavisiti od vas i vašeg nastupa. Uspešno ćete rešiti problem na porodičnom nivou. Odnos s partnerom i ukućanima se normalizuje. Probavne smetnje koje rezultiraju upornom opstipacijom creva.

 • Lav

  Pozitivna atmosfera ovog dana na poslu obeležena je uspešnim završetkom rada na projektu. Uspeh u kreativnim zanimanjima. Vaše novo poznanstvo se razvija u jednu lepu ljubavnu priču, udišete život punim plućima. Glavobolja koja može biti uzrokovana povišenim pritiskom.

 • Devica

  Povoljan period da popravite kvalitet poslovne komunikacije s kolegama i nadređenima. Zauzimate novu, bolju poziciju. Vaš odnos s partnerom je pun razumevanja i podrške. Partner vam sprema neko lepo iznenađenje. Bićete oduševljeni i, potpuno neočekivano, ispunjeni. Nesanica.

 • Vaga

  Iskoristite ovaj period da popravite svoje finansijsko stanje. Pruža vam se prilika za dodatni izvor prihoda. Osoba s kojom se viđate ponaša se nedosledno, povremeno se distancira od vas. Ne volite takve ljubavne igre, pa ćete ubrzo izgubiti interesovanje. Potreban vam je odmor.

 • škorpija

  Ovaj dan vam donosi uspeh u primeni kreativnih ideja, zato ga posvetite prezentacijama i aktivirajte svoje kontakte. Sumnjate u partnera s kojim ste počeli da se viđate. Sve vreme imate utisak da nešto krije. Nervozni ste i napeti, ne volite poteškoće u odnosima.

 • Strelac

  Kratkotrajna destabilizacija u platnom prometu može da stvori zastoj u poslovanju Prebrodićete krizu uz pomoć tima. Vaš odnos s partnerom s vremena na vreme uđe u slepu ulicu. Stagnaciju ćete ukloniti iskrenim razgovorom. Odlično se osećate.

 • Jarac

  Povoljna atmosfera za početak primene vašeg tajnog plana. Reorganizacija će vam doneti daleko veću efikasnost i uspeh. Uspešno ćete sprovesti promene u svom odnosu s partnerom. To će vam doneti napredak i stabilizaciju. Obratite pažnju na alergijske reakcije.

 • Vodolija

  Važan sastanak s nadređenima doneće vam u isti mah i zadovoljstvo i negodovanje. Dobićete pohvale, ali i neke zamerke. Partner ispoljava pomešana osećanja prema vama. Uskoro ćete otkriti šta se krije iza tih oscilacija. Bolovi u kolenima, moguća je hirurška intervencija.

 • Ribe

  Stabilizacija u međuljudskim odnosima na poslu doneće vam, pre svega, daleko bolje raspoloženje i bolje radne uslove. Načinite prvi korak ka osobi koja vam se dugo dopada, imate podršku planeta za zbližavanje. Pazite se virusa. Podložni ste zarazi, infekcijama.