Za 31.12.2016.

OVAN
Ljubavni život vam nije u toj meri prioritetan kao društveni. Važnije vam je da se lepo provedete, nego da partner bude naročito zadovoljan onim što ste za njega pripremili. To bi moglo biti neko veoma prijatno iznenađenje. Očekujete poziv od Vodolije ili Lava kojima se duže vreme već dopadate.
BIK
Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv, naročito ako vam se dopada neko ko često putuje u inostranstvo. Ne bi trebalo da se dvoumite u vezi sa Vagom ili Ribama. Veoma ste zaljubljeni i spremni da uđete u romantičnu vezu koja bi mogla biti za vas izuzetno uzbudljiva.
BLIZANCI
Verujete u mogućnost nastavka veze sa Vagom, Strelcem ili Vodolijom. Jedan Ovan će se potruditi da vam učini po volji, naročito ako budete izašli negde u veće društvo. Osećate privlačnst prema Vodoliji. Dobro se osećate u društvu Lava i očekujete da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Veče može biti veoma romantično.
RAK
Trebalo bi da nađete način kako da komunicirate sa osobom koja vam je draga i sa kojom ste možda u poslednje vreme u zategnutim odnosima. Konjukcija Sunca i Plutona u astrološkoj kući partnerskih odnosa čini vas prilično svojeglavnim i nesposobnim da se prilagodite trenutnoj situaciji koja zahteva više tolerancije s vaše strane.
LAV
Dobijate ponudu da se sretnete sa nekim s kim ste nekada bili u vezi, verovatno se radi o osobi slične struke vašoj. Najverovatnije se radi o poznatoj osobi ili će vaš susret biti na javnom mestu, što će vam izuzetno prijati. Veoma vas privlači ambiciozna osoba koja je spremna da mnogo toga učiniti da bi vas ponovo osvojila.
DEVICA
Preosetljivo reagujete na svaku vrstu kritike i partner neće moći da vas uveri u svoju naklonost jer ste zbog pozicije Marsa i Meseca preosetljivi i nespremni da tolerišete tuđe greške, naročito partnerove. Ako ste žena rođena u znaku Device možete biti privučeni mnogo starijim partnerom s kojim nećete uspeti da uspostavite dobru komunikaciju.
VAGA
Velika uzbuđenja su pred vama. Pitanje je da li ćete biti u stanju da izađete na kraj sa svim osećanjima koja vas budu obuzimala. Imate sve šanse da doživite vrlo lepu ljubav sa nekim s kim možete ostvariti i veoma dobar duhovni i fizički sklad. Veoma ste strastveni, što može prijatno iznenaditi stalnog partnera. Ne plašite se konkurencije.
ŠKORPIJA
U očekivanju ste poziva od Raka, Bika ili Ribe. Možete dobiti ponudu da se sretnete negde na nekom romantičnom mestu sa osobom koja vam je draga, naročito ako želite da se pomirite ili da partnera uverite da nije imao nameru da vas bilo čime uvredi. Možete osetiti veliku privlačnost prema Jarcu.
STRELAC
Kako dan bude odmicao tako i vi možete biti sve raspoloženiji prema partnerovim objašnjenjima zašto vam nije bio dostupan. Ako vam se dopadne jedna Vodolija, bićete u prilici da sa njom provedete prijatne momente udvoje. Verujete u mogućnost dobrog razvoja situacije na poslu. Dobro se slažete sa Lavom i Ovnom.
JARAC
Dobićete ponudu da se sretnete sa Rakom, Bikom ili Škorpijom i verovatno ćete pristati, naročito ako se radi o većem društvu. Ukoliko vam se dopada zauzeta osoba s posla i pri tom se radi o nekom s kim ste već doživeli flert ili bili u vezi, pazite da sevaša veza ne obelodani. Možete imati problema u kontaktu sa Vagom.
VODOLIJA
Mesec i Mars dve planete oprečnog dejstva čine vas prilično svojeglavnim ali i impulsivnim. Spremni ste da se suočite sa onima koji vam na neki način zagorčavaju život, čak i ako se radi o onima sa kojima nije ni malo prijatno voditi razgovore, posebno ako su u pitanju rođaci ili stariji članovi porodice.
RIBE
Ovo nije pogodan dan za komunikaciju sa osobom koja vam je draga jer možete brzopleto reći nešto što nije u vašem interesu. Odnosi mogu biti posebno zategnuti ako ste oboje tvrdoglavi i ne želite da popustite oko nekim sitnica. Ako se radi o ozbiljnom problemu, potražite mišljenje trećeg lica.