U jednom od derbija 15. kola opštinske lige u malom fudbalu, Dekor Iva savladala Astal, rezultatom 6:4. Zaslužena pobjeda Dekor Ive koja je na ovom susretu izgledala konkretnije i bolje.

Prije ovog susreta obje ekipe su obezbijedile matematički play-off pa se današnji meč igrao za što bolju poziciju i “lakšeg protivnika” u play-off-u.
Prvo poluvrijeme je završeno sa 3:1 u korist Dekor Ive.
Nakon pauze ništa novo, kontrola utakmice od strane Dekor Ive, dok su igrači Astala pokušavali na sve načine da zakuvaju meč ali im nije pošlo za rukom.

Sudije su imale pune ruke posla na ovom susretu, pa su tako pokazale dva žuta i jedan crveni karton: Petar Čolaković i Nikola Lalić (KMF Astal), crveni karton Vuk Radojičić (KMF Astal).

Sjajan na ovom susretu bio je igrač Dekor Ive, Stevan Bulajic koji je postigao četiri pogodka (3, 6, 20 i 36. minut), dok su po jedan gol postigli Risto Dvožak (23. minut) i Miloš Međedović (34. minut).

Za Astal dvostruki strijelac bio je Nemanja Kosović (19 i 37. minut) dok su po jedan gol dali Mirko Koprivica (24. minut) i Rade Mićanović (40. minut).

Utakmicu su sudili Veljo Tadić – Miraš Kadić, koji su obavili dobro svoj dio posla.

S.T.