Mladi Niksica

Kako saopštavaju iz Auto-moto saveza Crne Gore danas se saobraća bez velikih smetnji, a putevi su prohodni i suvi. Vozačima se savjetuju da poštuju saobraćajna pravila i budu posebno oprezno na dionicama na kojima se trenutno izvode radovi.

Na magistralnom putu Berane – Rožaje, dionici Berane – Tunel – Lokve zbog obavljanja istražnih radova u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije do 26. oktobra 2016. godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u vremenu od 8 do 18 časova.

Na regionalnom putu Crkvice – Vrulja u periodu do 15. novembra 2016. godine zbog minerskih radova saobraćaj se obustavljati u terminu od 9 do 11 sati i 13 do 15 sati.

Zbog izvođenja minerskih radova na putu regionalni put R – 1 dionice Cetinje – Njeguši režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvodmjernog na jednosmjerni.

Na stopi mosta Moračica auto-puta Bar – Boljari do 31. decembra će se zbog izvođenja minerskih radova saobraćaj obustavljati u terminu od 8 do 10 časova i 12 do 14 časova.

Na dionici M – 2 puta Risan – Perast saobraćaj će biti promijenjen sa jednosmjernog na dvosmjerni zbog izgradnje pješačke staze.

Na magistralnom putu Poda – Berane zbog minerskih radova režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog mijenjenja sijalica u tunelu Duga na magistarlnom putu dionice M – 2 Podgorica – Kolašin u periodu od 8 do 16 časova saobraćaj će se promijeniti sa dvosmjernog na jednsomjerni.