Crna Gora ove godine neće imati predstavnicu na izboru za Mis svijeta (Miss World), koji će 17. decembra biti održan u Portoriku, kazala je PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.

 

Crnogorska predstavnica za svjetski izbor za Miss Svijeta 2021. godine u Portoriku, iz zdravstvenih razloga, iako potpuno spremna, nije mogla da otputuje, navela je Radonjić.

 

“Naša misica je skoro prebolovala kovid infekciju. Nije se odmah poslije kovida vakcinisala jer je imala dovoljno antitijela. U trenutku kada je stigla informacija o održavanju izbora i kad su stigli formulari kao i pozivno pismo za vizu za Portoriko, Natalija se nažalost opet razboljela od stomačnog virusa. Zbog bolesti, nije mogla ni da se vakciniše, a ni da otputuje u takvom stanju. Tako da, Crna Gora, kao i još više od 20 zemalja, upravo iz tih razloga, neće imati predstavnice”, kazala je Radonjić.

 

Kako dodaje, Amerika ne dozvoljava da ukoliko je osoba preležala koronu u zadnjih šest mjeseci, putuje na osnovu potvrde o infekciji.

 

“Crna Gora, Grčka, Hrvatska i još dvadesetak zemalja, upravo iz tih razloga, nemaju predstavnicu na ovogodišnjem izboru. Mi smo o svemu obavijestili organizatore Miss World takmičenja i koliko smo saznali, tražiće da

naša predstavnica učestvuje sljedeće godine na izboru za Miss Svijeta”, zaključila je Radonjić.

 

Izvor: gradski.me