Jakari

Od 16:10 časova biće emitovan film “Jakari i veličanstveno pero”

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posjećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i nevjerovatnu vještinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuki dečaka i ponija koji trči poput vjetra.

Originalni naziv: Yakari,le film

Režija: Xavier Giacometti, Toby Genkel

Žanr: Avantura

Zemlja porijekla: Francuska

Trajanje: 83min

Glumci: Kristina Kika Jovanović, Ivan
Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Djukić, Andjela Jovanović, Djurdjina Radić i Aleksandar Ristosk.

Jakari

—————————————————————

Od 17:45 časova biće emitovan film “Raja i poslednji zmaj”

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živjeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala prijetnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvjek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas svijeta potrebno nešto više od magije – neophodno je i povjerenje.

Izvorno ime: Raya and the Last Dragon

Reditelj: Don Hall, Carlos Lopez Estrada

Žanr: Animirani, akcija, avantura

Uloge: Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača.

Trajanje filma: 115min

Godina: 2021

Država: SAD

Raja i poslednji zmaj

—————————————————————

Od 20:00 časova emitovaće se film “Veliki povratnici”

Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko. Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija, a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Đuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvjetati jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Đuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Đuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspjeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri

Trajanje: 104min

Godina: 2020

Zemlja: USA, UK

Režiser: George Gallo

Uloge: Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman i Zach Braff

Žanr: Komedija, Krimi

Film veliki povratnici