cinema 213

 

Naši građani, oni koji vole dobre fimove, sjutra će imati priliku da u gradskom bioskopu pogledaju tri filma.
Prvi termin počinje u popodnevnim satima i to u 16:10, sa filmom “Dječak delfin”. Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dječaka iz pobiješnjelih talasa. Od tada, postaju prijatelji, skoro braća, i bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog svijeta ne uništi zla hobotnica. On protjeruje dječaka na kopno, gdje će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porijekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dječaku da se nosi sa svim nedaćama.
Drugi, rezervisan je za film “Ledena groznica” koji počinje u 17:50. Mladi engleski planinar dolazi na Alpe kako bi pomogao svom prijatelju da, tokom jednog lleta, osvoji „Veliku trojku“– vrhove Materhorn, Ajger i Mon Blan. Uprkos tome što su, dok su se peli na prva dva vrha, bili svjedoci fatalnih nesreća oni ostaju istrajni na posljednjem usponu, nesvjesni smrtonosne oluje koja se sprema na drugoj strani planine.
I za kraj repertoara , u 20:00h pogledajte “Crni Panter: Vakanda zauvjek”. Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.
Uživajte.