cinema

Na današnjem repertoaru u bioskopu tri nova filma i to: Partolne šape – priprema, pozor, spašavaj, Zov divljine, Led2Portret dame u vatri.

Partolne šape – priprema, pozor, spašavaj možete pogledati sa početkom u 13 časova.

U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE 2“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima. Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvijek na visini zadatka. Kada vjetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate kako bi sačuvali cijeli Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna. U glavnom ulagama igraju: Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić, Sneža Jeremić, Valentina Pavličić, Nemanja Živković, Nataša Popović, Lako Nikolić, Sofija Juričan.

Film Zov divljine možete pogledati u dva termina 14:15 i 20:30 časova.

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske, u vrijeme Zlatne groznice s kraja 19. vijeka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi se životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima. Glavne uloge tumače: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford.

Film “Led 2” možete pogledati u 16 časova.

Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umjetničkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve djeluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvijek promijeniti njihove živote… Glumci: Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova.

Portret dame u vatri biće pušten u 18:15 časova.

Francuska, 1770. godine. Slikarki Marien naručen je svadbeni portret mlade djevojke Eloiz koja je upravo napustila samostan. Eloiz se udaje protiv svoje volje, a Marien mora da je naslika bez njenog znanja. Posmatra je tokom dana, kako bi je tajno naslikala. Glumci: Noémie Merlant, Valeria Golino,Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Armande Boulanger.

 

 

loading…