Na repertoaru bioskopa Cinema 213 su danas tri filma, a četiri projekcije.
Film Pocrvenjela panda ima danas dvije projekcije u 13:05 i 15:05 časova.
Mej Li je samouvjerena trinaestogodišnjakinja koja je rastrgana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promjene u njenim interesovanjima, vezama i tijelu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVJEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!
U 17h je akcija “Betmen”.
Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.
“Bilo jednom u Srbiji” se prikazuje u 20:15 časova.
Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dvije djevojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o ljepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspjeha.
Opijeni pobjedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osjetili u „velikom svijetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.