Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas tri filma a četiri projekcije.

U 15:30 i 17časova se prikazuje “Zečija akademija – Nemoguća misijaja”.
Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvijek da uništi Uskrs. U zavjeri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspjeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači vjerovati nekome – čak i lisici.
U 18:30h je film “Superheroj uprkos sebi” .
On je švorc i njegova djevojka ga ostavlja. Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili vjeru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vrijedno pažnje. Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena“. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac!
Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uvjeren da je zaista superheroj na misiji! Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu. Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobjedi loše momke? Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj… posebno to ne može da uradu neko kao što je Sedrik!
U 20h počinje projekcija filma “Sve u isto vrijeme”.
Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svijet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.
Rediteljski duo Daniel Kvan i Daniel Šajnert (zajednički poznati kao Danijels) prvo je postao poznat praveći muzičke spotove, prije nego što su na kraju napravili vjerovatno najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada. Film „Sve u svoje vrijeme“ mediji su opisali kao „neodoljivo, emotivno, zapanjujuće haotično, istovremeno smiješno iskustvo. Pravi metaakcioni san u kom Mišel Jeo ima glavu ulogu – kakvu zaslužuje“ (Los Anđeles Tajms).
Mišel Jeo koja igra više ličnosti glavne junakinje Evelin je o šansi da dobije ovakav scenario i učestvuje u filmu poput ovog rekla: „Mislim da sam dosta dugo čekala ovakav scenario koji ima priču o ženi mojih godina, azijatkinji, imigrantkinji. Imate običnu ženu koja se pretvara u superheroja. Danijels su dali da se čuje glas toliko žena, toliko marginalaca, da je ovo uloga za poželjeti“.
Pored Mišel Jeo, Ke Hjuj Kvana i Stefani Hsu, uloga poreske inspektorke povjerena je Džejmi Li Kurtis (Noć vještica, Riba zvana Vanda).