Danas na repertoaru bioskopa Cinema 213 tri filma, a četiri projekcije.
U 14:30 časova je “Zečija akademija: Nemoguća misija”
Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvijek da uništi Uskrs. U zavjeri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspjeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači vjerovati nekome – čak i lisici.
U 16 i u 18 časova je film “Loši momci” kada se prikazuje u 3D projekciji.
U novoj akcionoj komediji iz studija Dreamworks Animation, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.
Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk, stručnjak za sefove gospodin Zmija, opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula, kratkofitiljni gospodin Pirana i vješta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula, poznatija kao „mreže“.
Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svijetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema namjeru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.
Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade, arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaraju svijet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvijek potajno žudio: prihvatanje. A kada novi zlikovac zaprijeti gradu, može li gospodin Vuk da ubijedi ostatak bande da postanu… Dobri momci?
U 20 časova su “Paralelne majke”.
Čuveni reditelj se ovim ostvarenjem vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu, u priču o važnosti predaka i potomaka, o neizbježnoj prisutnosti sjećanja. Film nam donosi priču o dvijema ženama iz potpuno različitih života koje, u specifičnim okolnostima, donose na svijet djevojčice. Starija Janis (Penelope Kruz), srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana (Milena Smit), uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obje su slobodne, obje treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima prije nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju i međusobna veza koja tada nastaje zauvijek će promijeniti njihove živote.