Danas na repertoaru bioskopa Cinema 213 tri filma.
U 16 časova danas ide animacija “Čudovišta iz moje porodice”.
Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, porodica Višboun ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje porodični život nosi.
U 18 časova je film “Idemo, idemo”.
Džoni je emocionalno nezreo radijski novinar koji putuje Amerikom i intervjuiše djecu na razne teme, od dešavanjima u svijetu do njihove vizije budućnosti. Kada ga sestra zamoli da pričuva njenog sina Džesija na nekoliko dana, Džoni kreće na putovanje sa energičnim sestrićem kako bi mu pokazao kakav je život daleko od Los Anđelesa. Jednostavan, ali dubokouman film koji pokazuje važnost komunikacije i nadu koju svako dijete polaže u svoju budućnost.
Reditelj Majk Mils drži konce priče čvrsto utemeljene u stvarnom životu, tako da čak i stilska odluka da snima crno-bijelo djeluje kao produžetak njegove neobične posvećenosti autentičnosti.
U 20h je film „Betmen“.
Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gotamovu elitu napadne sadistički ubica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.