Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas možete pogledati tri projekcije, od čega su dvije premijere.

Premijera animiranog crtanog filma “Tajna izgubljenog kraljevstva” prikazuje se 16:30 časova.
Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Vjeverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin.
Tajna izgubljenog kraljevstva prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umiju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvjesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom porijeklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.
Tajna izgubljenog kraljevstva odvešće vas u veliku porodičnu avanturu o ljubavi, nadi, istrajnosti i vjeri u sebe!
Glumci: Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Djordje Nikolić.

Film “Zov divljine” možete pogledati u 18:15 časova.
Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske, u vrijeme Zlatne groznice s kraja 19. vijeka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. Zov divljine koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi se životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.
Glumci: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford.

Premijera komedije “K’o šef” zakazana je za 20:05 časova.
Posao u kome se sve vrti oko ljepote, izgleda da postaje ružan. Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama.
Glumci: Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish.

loading…