Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas će biti dva filma.

Komedija “Hoću muža” danas će biti u dva termina: u 16:25 i 18:30h.

Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: rad voditelja na TV kanalu, uspješan i bogati vjerenik Robert. Plan ide dođavola kad se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej, čiji je život do tog dana takođe proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promijeniti i Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

U 20:30 h na repertoaru je triler “Hitna pomoć”.

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvek promijeniti.

U ovom trileru prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp (dobitnik Emija – Jaija Abdul-Matin II, Kendimen, Matriks: Uskrsnuća), očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni (nominovan za Oskara – Džejk Džilenhol, Zodijak, Spajdermen – Daleko od kuće). Harizmatični kriminalac Deni mu umjesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali kada njihov bijeg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson (Eiza Gonzales, Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo, Vozač). U ludački brzoj potjeri, koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbjegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne poubijaju, sve dok izvode najluđi bijeg koji je Los Anđeles ikad vidio.