fk sutjeska

U okviru 26. kola Telekom prve crnogorske lige, ekipa Sutjeske na svom terenu dočekuje Podgoricu. Na press konferenciji za novinare, govorili su prvotimac Sutjeske Marko Ćetković i šef stručnog štaba Miljan Radović.

,,Znate i sami da je Podgorica kvalitetan protivnik, vođen sjajnim trenerom Pekovićem, ali igramo kući, kvalitetnija smo eikipa svakako i favoriti smo. Poslednje dvije utakmice nismo zabilježili pobjedu, ali smo igrali na visokom nivou, pogotovo protiv Rudara i ako budemo zadržali ozbiljnost i pristup utakmici kao na tom susretu tri boda će ostati u Nikšiću”, kazao je Marko Ćetković.
Na pitanje novinara, koliko može da bude zadovoljan utakmicama njegovih izabranika na kojima Sutjeska nije uspjela da trijumfuje i šta očekuje od predstojećeg susreta, Miljan Radović je kazao:
,,Mogu da budem zadovoljan ovim utakmicama što smo odigrali, ne skroz rezultatom ali igrom možemo da budemo zadovoljni i to je neki prvi preduslov u fudbalu da možete da napravite neke veće stvari. Ja se nadam već od sledeće utakmice protiv Podgorice da će doći uz tu igru i pobjeda.
Svaka utakmica je priča za sebe, tako i ova sledeća. Ono što mi treba da gledamo jeste sebe, kako mi to najbolje da uradimo, da dođemo do tri boda, koja su nama veoma važna u daljem radu, da bi što lakše i ljepše otišli na pauzu, još se bolje pripremili za taj završni dio prvenstva”.
Susret je zakazan za subotu, sa početkom od 15h.
Utakmica će biti odigrana na gradskom stadionu kraj Bistrice.
Shodno odlukama nadležnih institucija, utakmica se igra bez prisustva gledalaca.
S.T.