mladink

Ko će sa druge pozicije u polufinale plej-ofa šampionata Crne Gore u košarci? Mornar ili najprijatnije iznenađenje sezone Sutjeska?

Saznaćemo u danas u Nikšiću…
Pomenute ekipe će sigurno igrati u polufinalu, a meč koji sledi će odrediti kome će pripasti prednost domaćeg parketa u doigravanju za titulu, što može ali i ne mora da bude od presudnog značaja.
“Jako umorni i emotivno ispražnjeni smo ušli u Superligu. Imali smo problema sa povredama, koje smo nastojali da saniramo u hodu. Kako je vrijeme odmicalo uz adekvatno dozirane treninge ponovo nam se vratila svježina, prepoznatljiva energija i agresivnost. Mnogo nam znači pobjeda nad ekipom Budućnosti u psihološkom smislu i sa nestrpljenjem očekujemo duel sa Sutjeskom”, rekao je jedan od najboljih igrača Mornara Marko Ćalić za Sport Klub i nastavio:
“Znamo da nas čeka težak posao u Nikšiću, kao i u polufinalu plej-ofa koji slijedi sa istim rivalom. Nikšićani su bez ikakve sumnje naprijatnije iznenađenje sezone. Igraju odlično, izborili su plasman u ABA 2 ligu, pobjedili su nas u Baru. Rasterećeno ulaze u duel koji slijedi, kao što će biti rasterećeni i u polufinalu. Međutim, vjerujem da smo kvalitetnija ekipa, ali isto tako sam svjestan kao i svi u timu da ćemo morati da uložimo maksimum napora kako bi stigli do prilike da se borimo za titulu što je jedan od ciljeva koje smo zacrtali prije početka sezone. Ostale smo ostvarili, verujem da ćemo i ovaj”.
Susret između Sutjeske i Mornara igra se danas u Sportskom centru u Nikšiću sa početkom u 19h