Miloš Božović, KUP CRNE GORE, STRELJAŠTVO, ONLJN TAKMIČENJE

Proteklog vikenda održano je 10. kolo Kupa Crne Gore vazdušnim oružjem.

Zbog situacije sa kovid-19 pandemijom, u Streljačkom savezu Crne Gore su ponovo morali da se vrate na onlajn način takmičenja.
I strijelci i klubovi bili su na visini zadatka, rezultati i atmosfera sa strelišta to potvrđuju navodi se u saopštenju SSCG.
Posebno je bio raspoložen Miloš Božović koji je od 619,2 boda zabilježio najbolji rezultat u sezoni.
Kako se navodi u saopštenju, pored Miloša, u disciplini vazdušna puška dobre rezultate ostvarili su seniori Anđela Miličković (608,8) i Vojin Tomović (606,7), kao i junior Miljan Dević (607,5),
U disciplini vazdušni pištolj, bolji od ostalih su bili Stanislav Bošković i Dušan Đukić (obojica po 558 krugova), Ivona Bulatović je ,,otpucala” 556 krugova.
Junior Matija Dačević je po treći put u sezoni popravio svoj najbolji rezultat (554). Naredne neđelje pred stručnim organima Saveza je zadatak da po ko zna koji put promijene planove rada i takmičenja, sve u cilju prilagođavanja uslovima koji se konstantno mijenjaju, a kako bi se strijelci i fizički i mentalno pripremili za presudna takmičenja u ovoj neuobičajenoj olimpijskoj godini navodi se u saopštenju Streljačkog saveza Crne Gore.
IZVOR: CDM