cinema 213

Cinema 213 za vas je pripremila 3 projekcije i to:

16:25 P’astanjan i tri njušketara (sinhr)

Nakon što su dokazali svoje vještine i zaradili povjerenje kralja, on i Njušketari moraju da brane kralja od tajne zavjere zlog kardinala Rišeljea koji planira da preuzme vlast.

18:00 Indigo Kristal

Priča je smještena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije.

20:05 Džon Vik 4

Džon Vik se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosad u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cijena za njegovu glavu raste i Džon Vik vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnom nivou. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledaoce u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Čada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Ivanika i Erika Lija u filmu glume Kijanu Rivs, Doni Jen, Bill Skarsgård, Lorens Višburn, Hirojuki Sanada i Šeimer Anderson.
Za scenario su zaslužni Šej Haten i Majkl Finč.

Zaista bogata ponuda Cineme 213, a mi vam želimo da uživate.