Dana 06.03.2023. i 07.03.2023.godine planirano je izvođenja radova vezanih za asfaltiranje na pojedinim djelovima saobraćajnice.

Radovi će se izvoditi na dionici puta naspram Komandnog centra Sozine (prije samog Naplatnog centra); poslije Naplatnog centra Sozina gledajući iz pravca Podgorica-Sutomore, kao i na mostu Đurmani.

U toku izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan saobraćajnom signalizacijom, a na mostu  Đurmani je moguće da će doći i do povremenog naizmjeničnog propuštanje saobraćaja. 

Apel vozačima da prilagode brzinu vožnje, prate privremenu i promjenljivu saobraćajnu signalizaciju. 

Na magistralnom putu M-5  dionica Rožaje –Špiljani u toku je rekonstrukcija puta . Saobraćaj se obavlja naizmjenično na mjestima izvodjenja radova.

Od 01.01.2023 do 30.04.2023. godine na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica u mjestu Donja Lastva promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Promijenjen je  režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta .

Promijeniće se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u Budvi od Prijevora do Lastve Grbaljske počev od 20.02.2023.godine. kao i potpuna obustava saobracaja u terminu od 10.00 do 14.00 casova svakog dana osim nedelje.

 

Na auto putu saobraćaj se obavlja bez izmjena u režimu saobraćaja. Apelujemo na vozače da voze oprezno u skladu sa ograničenjima brzine uz držanje propisanog rastojanja izmedju vozila.

Na trajektnoj liniji Kamenari-Lepetane saobraća jedan trajekt.Trajekt neće saobraćati od 22.00 do 06.00 casova.

Autobusi i teretna vozila se preusmjeravaju na put zalivom.

Tunel Vrmac je otvoren za saobraćaj.

 

Intenzitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina.