Auto moto savez Crne Gore saopštio je da se u našoj državi danas saobraća po pretežno suvim putevima i upozoravaju da na sjeveru, zbog jakih mrazeva, ima poledice.
Kako prenosi portal Vijesti.me na magistralnom putu Podgorica – Kolašin u mjestu Mioska, zbog radova na zaštiti kosine, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.
Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
Na istom putu, na dionici Ugnji – treća traka Obzovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.
Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, biti obustavljan ne duže od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.
Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica – Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.
Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan – Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići – Vraćenovići – Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično.
Na magistralnom putu M-18 Šćepan Polje – Plužine, zbog istražnih radova u tunelima, od osam do 17 sati, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Zbog radova na tunelu Ivica, na magistralnom putu M-4.1, dionica Šavnik – Žabljak, promijenjen je režim saobračaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.