Na svim putevima u Crnoj Gori saobraćaj se ovog jutra odvija nesmetano, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Zbog rekonstrukcije rasvjete u tunelu Budoš na magistralnom putu M-18 Podgorica – Nikšić režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije dijela raskrsnice u mjestu Grebice na magistralnom putu M -18 dionica Plužine – Šćepan Polje- Nikšić promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Dolaziće i do povremene totalne obustave saobraćaja u trajanju ne dužem od 5 minuta u intervalu od 7 do 17 časova.

Na putu Cetinje – Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom za vozila do deset tona.

Do završetka radova na izgradnji pristupnog puta A4 za potrebe izgradnje autoputa na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica Kolašin u mjestu Bioče odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci – Grahovo, u mjestu Donje Krivošije, režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od 10 do 11 i od 15 do 16 sati.

Ugodnu i bezbjednu vožnju želi vam ekipa portala Mladi Nikšića.