Na svim putevima u Crnoj Gori saobraćaj se ovog jutra odvija nesmetano, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo u mjestu Krivošije donje u periodu od 15.09.2015. godine do 25.12.2015. godine doći će do promjene režima saobraćaja sa tri na dvije kolovozne trake kao i obustava saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju od 10 minuta u terminu od 10-11h i od 15-16h zbog radova na kavanju kosine.

U mjestu Slijepač most na putu Mojkovac-Bijelo Polje, saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Zbog rekonstrukcije raskrsince na magistralnom putu Šćepan Polje – Plužine lokalitet Plužine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Zbog klizišta jednom trakom naizmjenično saobraća se na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina postavljena je saobraćajna signalizacija.

Zbog rekonstrukcije mosta u Virpazaru od 26.06.2015 godine pa do završetka radova doći će do promjene režima saobraćaja na regionalnom putu R-16 kroz Virpazar, a odobrava se i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac-Virpazar. Pješaci i putnička vozila mogu koristiti postavljeni montažni pontonski most kroz Virpazar, a vozila ukupne mase do 7T alternativni lokalni put Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Ugodnu i bezbjednu vožnju želi vam ekipa portala Mladi Nikšića.