cinema 213

Sjutra su na repertoaru Cineme 213 3 filma u kojima možete uživati.

U 16:00 Krid III

Kada je prijatelj iz djetinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors),ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi.

U 18:15 Vrisak 6

Nakon posljednjih ubistava koje je počinio Goustfejs, četvoro preživelih napuštaju Vudsboro i započinju novo poglavlje u Njujorku. U filmu VRISAK 6 Melisa Berera, Jasmin Savoj Braun, Mejson Guding, Džena Ortega, Hajden Panetir i Kortni Koks vraćaju se svojim ulogama u ovoj franšizi, zajedno sa Džekom Čempionom, Henrijem Černijem, Lijanom Liberato, Dermotom Malronijem, Devinom Nekodom, Tonijem Revolorijem, Džošom Segarom i Samarom Viving.

U 20:30 Tar

Smješten u svijet klasične muzike danas, film se fokusira na Lidiju Tár koja se smatra jednom od najvećih živih kompozitora-dirigenta i prvom ženom glavnom dirigentkinjom velikog njemačkog orkestra.

Zaista lijepa ponuda Cineme 213, a mi vam preporučujemo da uživate u njihovim filmovima.

Ugodan dan.