Mladi Nikšića

Četvrtak pred nama, sunce je u konjukciji sa Jupiterom i to u Škorpiji. Jupiter zrači i širi energiju optimizma, bogatstva, nudi izlaz, rješenja, jasnu sliku, razum. Od vas se traži volja, a pred vas su postavljeni izbori i rješenja! Udružen sa Suncem u Škorpiji isijavaće snagom i srećom, magnetizmom, strašću.

Stiže u pravi trenutak za sve vas kojima je pomoć neophodna, kao izuzetno povoljan aspekt. Nudi entuzijazam, ali u isto vrijeme može donijeti i pad volje, pa čak i lijenjost i apatiju. Gdje god da se Jupiter nađe, on donese mogućnost pretjerivanja, razmetanja, trošenja. Ipak, tranzit ove dvije planete nije čest i zato iskoristite dobrobiti današnjeg dana…
OVAN
POSAO
Moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtjevima koje imaju vaši saradnici.
LJUBAV
Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajamno razumijevanje donosi mnogo radosti.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.
BIK
POSAO
Sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.
LJUBAV
Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.
BLIZANCI
POSAO
Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima.
LJUBAV
Ponekad treba potisnuti osjećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvidjeli dobro rješenje.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.
RAK
POSAO
Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umijete da procijenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni.
LJUBAV
Nerazumijevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvijek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE
Više se rekreirajte.
LAV
POSAO
Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rješenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.
LJUBAV
U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmjerite svoju pažnju na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
DJEVICA
POSAO
Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osjećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se mijenjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.
LJUBAV
Još uvijek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvjesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Problemi sa vidom.
VAGA
POSAO
Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspjeh.
LJUBAV
Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati na novu emotivnu radost.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
ŠKORPIJA
POSAO
Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja kako biste uživali na poseban način.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.
STRIJELAC
POSAO
Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procjena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje intuitivno opažanje.
LJUBAV
Partner ima povjerenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada djelujete nesigurno.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.
JARAC
POSAO
Pokušavate da promijenite svoj model ponašanja, ali osjećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.
LJUBAV
U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Odlično.
VODOLIJA
POSAO
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umijete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahtijeva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.
LJUBAV
Lijepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osjećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE
Mogućnost prehlade.
RIBE
POSAO
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvijek postoji neko ko vas podsjeća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbjegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.
LJUBAV
Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osjećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je ljepše kada to dijelite sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.