Poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini donosi susret četvrtfinala Kupa Crne Gore između OK Sutjeska i Budućnosti. Utakmica u kojoj će Nikšićani tražiti iskupljenje za propuštene prilike u dosadašnjem dijelu prvenstva, a Podgoričani nastavak dobrih rezultata.

Korektor Sutjeske, Marko Šekarić, je ove godine dobio više prostora za igru, i prema njegovim riječima, trudi se da maksimalno iskoristi priliku. Ipak, ispred svog učinka stavlja rezultat tima.

,,Prvenstvenu utakmicu smo izgubili 3:1, ali ovo je sasvim novi susret, u kojem nema popravnog. Kup je za nas veoma važno takmičenje, u kojem želimo da se zadržimo što duže možemo, i napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Ekipa Budućnosti nije neko protiv koga se može unaprijed upisati pobjeda, ali na svima nama je da pružimo svoj maksimum, da odigramo onako kako trener od nas traži, i jedino u tom slučaju postoji šansa za pobjedu. Pozvao bih publiku da u što većem broju dođu i daju nam podršku koja nam je neophodna, i nadam se da ćemo ih obradovati pozitivnim rezultatom i plasmanom u polufinale“.

Utakmica je na programu u nedelju, 6. decembra, sa početkom u 20:30 časova, u Sportskom centru Nikšić.