pijesak

Nikšićanin K.A. dobio je prekršajnu kaznu i zbog zauzimanja javne površine i moraće da plati kaznu u iznosu od 500 eura. To je juče saopštio načelnik nikšićke Komunalne policije Novica Milović ističući da su nastavili sa intenzivnim kontrolama.

Milović naglašava da je K.A. prije dva dana na trotoaru Trga Slobode ostavio veću količinu pijeska i mašinu za izvođenje radova, a da za to, kao ni planirano izvođenje radova, nije imao odobrenje nadležnog opštinskog sekretarijata.Milović je u saopštenju naglasio da su službenici Komunalne policije i dalje pripravni u naselju Gvozdenice, gdje se odavno nelegalno odlaže otpad. Nedavno su u tom rejonu gdje je i korito Gračanice sa po 500 eura kaznili tri lica zbog odlaganja otpada, a nove prekršaje zabilježili su i ovog vikenda.

-U dva odvojena slučaja osoba Š.R. je procesuiran i izdat joj je prekršajni nalog u iznosu od 500 eura po Zakonu o komunalnim djelatnostima. Ističemo, da je ta osoba platila kaznu i na taj način iskoristila mogućnost po Zakonu o prekršajima da bude oslobođena jedne trećine kazne. Druga osoba je u procesu identifikacije- naglasio je Milović.

loading…