Site icon Mladi Nikšića

Zavod za školstvo pokrenuo akciju “Želimo da vas čujemo”

“Zavod za školstvo se u svim djelovanjima koja su u njegovoj nadležnosti zalaže da centar obrazovnog procesa bude učenik. To nije samo deklarativni stav. U svemu što radimo, uvijek čujemo sve koji su uključeni u kreiranje kvalitetnog ambijenta za obrazovanje. Sada želimo da čujemo glas onih zbog kojih sve radimo – naših učenika, budućih donosioca odluka”, navode iz Zavoda za školstvo.
Oni su pokrenuli akciju “ŽELIMO DA VAS ČUJEMO!”, sa ciljem da od učenika saznaju šta misle o obrazovanju koje dobijaju, ambijentu u kojem uče i šta treba u njemu mijenjati.
Danas su obrazovno-vaspitnim ustanovama uputili poziv da se akciji pridruže predstavnici Učeničkog parlamenta, sa željom da predstavnici učenika iznesu svoje mišljenje, daju svoje prijedloge i doprinos kreiranju kvalitetnog ambijenta za učenje u svim segmentima u kojima Zavod za školstvo ima nadležnosti i može da reaguje.
Zainteresovani predstavnici Učeničkog parlamenta mogu da se prijave na mejl adresu zzs@zzs.edu.me. Rok za prijavljivanje je 25.11.2022. godine.

Exit mobile version