Site icon Mladi Nikšića

Za tri najbolja studenta po 500 eura nagrade

pivara Trebjesa, nagrade, studenti

Najboljim studentima primijenjenog studijskog programa Zaštita životne sredine na Metalurško-tehnološkom fakultetu Miloradu Osmajiću, Đini Janković i Vladanu Pejoviću, uručene su novčane nagrade od po 500 eura za izvanredan uspjeh tokom studija.

Nagrade je obezbijedila Pivara “Trebjesa“, a kako ističu iz kompanije, na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspješna saradnja Metalurško-tehnološkog fakulteta i Pivare koja se ogleda kroz aktivnu i afirmativnu ulogu kompanije u realizaciji stručne prakse studenata, sponzorstava studentskih aktivnosti i nagrađivanje najboljih studenata.
Dekan MTF-a prof. dr Mira Vukčević zahvalila je menadžmentu kompanije “Trebjesa“ na dugotrajnoj i kontinuiranoj saradnji i podršci aktivnostima ove univerzitetske jedinice, uz želju da se oblasti iz opšte saradnje, na obostrano zadovoljstvo, u narednom periodu prošire.
Menadžer za korporativne poslove u Pivari “Trebjesa“ Natalija Đordan prilikom uručenja nagrada čestitala je studentima postignute uspjehe i poželjela još bolje rezultate u nastavku studiranja i profesionalne karijere.
“Znamo koliko je važno da imamo stručnjake iz ove oblasti, zato su i naše nagrade mali podstrek ovim mladim ljudima da nastave da se obrazuju i edukuju i svojim znanjem doprinose zaštiti onog najvrijednijeg što imamo – životne sredine”, saopštila je Đordan.
Studijski program Zaštita životne sredine funkcioniše od 2005. godine kao jedan od tri programa na Metalurško-tehnološkom fakultetu. Pivara “Trebjesa“ od 2008. godine dodjeljuje novčane nagrade za najbolje studente završnih godina ovog studijskog programa.
Izvor: RTCG
Exit mobile version