Odličan provod očekuje se i večeras u gradu pod Trebjesom, a ekipa portala Mladi Nikšića se potrudila da vam pomogne u odabiru mjesta u kojem se možete opustiti i uživati uz dobru muziku.

U popularnom gradskom kafiću “Montenegro pub” večeras gostuje kotorski reperski sastav Who see, koju čine Dejan Dedović iz Kotora i Mario Đorđević iz Herceg Novog. Ova grupa je nastala u ranim dvijehiljaditim. A od njihovog pojavljivanja u javnost postali su omiljena rep grupa crnogorskoj pubilici pa i u regionu.

Večeras u “Nk“ pabu nastupaju Brkovi, koje je nikšićka publika imala priliku da sluša na Lake festu 2014. godine, večerašnji nastup počinje u 21 čas, a cijena karata košta će pet eura.

Brkovi su zagrebački punkrock-turbofolk sastav koji postoji od 2004. godine. Svoju muziku nazivaju “turbopunkfolkwellness i spa”. Suštinski je riječ o punk-rocku uz hard rock, heavy metal i reggae uticaj. Folk element u njihovoj muziki se manifestuje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku.

Grupa je nastala raspadom zagrebačkih bendova Antifrik i Abrakha-dub-r iz kojih je poteklo četiri od pet članova benda, svi osim pjevača – Igora Flajhara Gige. Giga je Brkove napustio krajem 2006. godine, a sadašnji pjevač Shamso 69 priključio im se početkom 2007. U tom trenutku bend je krenuo praktično iz početka, zadržavši iz starog repertoara tek par pjesama.