Navijači Sutjeske “Vojvode” organizovaće humanitarni turnir za porodicu Nikolić. Samohrani otac Radojica Nikolić sa desetogodišnjim sinom Nenadom živi na rubu egzistencije i pri tom je teško bolestan.

Vođa navijača Sutjeske Boris Kustudić kazao je za portal Onogošt da niko od njih nije mogao ostati ravnodušan kada su pročitali i vidjeli tužnu životnu priču Nikolića. Tada se i rodila ideja da organizovanjem humanitranog turnira u malom fudbalu pokušaju, koliko-toliko, pomoći porodici kojoj je pomoć prijeko potrebna, prenosi onogošt.me

“Njihova priča nas je jednostavno pokrenula da se organizujemo i pomognemo. Prijava po ekipi je 20 eura, a sav prihod biće namijenjen Nikolićima. Takođe, tokom trajanja turnira svaki gledalac će moći da ostavi simboličan prilog i podrži ovu našu akciju. Zato molimo što više ljudi da dođu i doniraju koliko su u mogućnosti”, rekao je Kustudić.

Turnir počinje u subotu, u devet časova, u sali Ekonomske škole u Nikšiću. Ekipe igraju po sistemu 3+1, a učešće mogu prijaviti sve do petka, do 20 časova, pozivom na broj 067/749-897.

Svi gradjani mogu pomoći Nikolićima i uplatom novčanih sredstava na žiro račun 565-0400100003102-81 kod Lovćen banke, kao i putem Banke hrane, koje možete pozvati na broj 069495680.