Ovnovi ove nedelje prolaze kroz težak period, bikovima sve polazi za rukom, dok se blizancima savjetuje da budu aktivniji.

Ovan
Nailazite na prilično težak period. Povedite računa o komunikaciji sa nadređenima. Već neko vrijeme imate osjećaj da ste u „nemilosti“. Pribjegavajte kompromisu, diplomatiji u komunikaciji sa kolegama, ponajviše zbog nedobronamernosti koje gaje prema vama. Partner je nezadovoljan, jer ga zanemarujete zbog prirode posla koji obavljate. Posvetite mu više pažnje, ako želite da održite ovaj odnos. Zdravstveno, ulenjili ste se, niste dovoljno aktivni. Za to morate uvijek naći vremena. Promijenite režim ishrane.
Bik
Sve vam odlično polazi za rukom. Veoma ste skoncentrisani i imate gomilu ideja, kako biste unaprijedili sadašnje poslovanje. Ukoliko očekujete susret sa inostranim partnerima, nemojte se oslanjati samo na jedno rešenje. Moguće da će vas iznenaditi odbijanjem jednog. Trenutno ste zadovoljni sami sa sobom. Još uvijek preživljavate nevjerstvo partnera, loš razlaz. Zdravstveno, već vas neko vrijeme muči glavobolja, koja može preći u migrenu. Nemojte je zanemarivati, pođite kod ljekara, radi daljih analiza.
Blizanci
Zadovoljni ste sadašnjom pozicijom, ali vas to neće dugo držati, s obzirom na vašu prirodu, gde ambicija prevladava. Uvijek želite više i bolje. Dinamični ste i uvijek spremni da uđete u nove poslove, u kojima ćete još više potvrditi svoje umeće, ali ujedno i steći nova iskustva. Budite aktivniji, izlazite sa društvom, prijateljima na poznata mjesta. Jedna osoba vas već neko vrijeme posmatra, želi da vam se približi. Imate potrebu da se odmorite. Pođite na neku dalju destinaciju.
Rak
Ovo je nedelja puna neizvesnosti, pa nijeste u stanju da se skoncentrišete na poslove koje obavljate. Zbog toga se vrlo loše osjećate, ne volite nikakvo odlaganje. Željno iščekujete konačno razrešenje. Moguća je nedelja puna ideja. Na polju ljubavi, opterećujete svog partnera pretjeranom ljubomorom. Zbog toga on pribjegava i jednoj dozi neiskrenosti, što još više pojačava vašu zabrinutost. Zdravstveno, zbog prevelikog stresa, može lako doći do pada imuniteta. Unosite u organizam više minerala i vitamina.
Lav
Vrlo ste zainteresovani da promijenite posao kojim se bavite. Upali ste u kolotečinu što vas nikako ne ispunjava. Počinjete da se brinete da ćete zauvjek ostati na postojećoj poziciji. Vrijeme je da se nešto mijenja! Sada kada ste najmanje zainteresovani, jedan izlazak u društvo znači susret sa vrlo zanimljivom osobom, zbog koje će vam opet, posle dužeg vremena, zaigrati leptirići u stomaku. Proverite krvnu sliku, kompletnu analizu, koju inače radite svake godine.
Djevica
Zadovoljni ste kako teku postojeći poslovi, kao i zaradom. Ipak, previše obaveza ste preuzeli, a postajete svjesni da ih ne možete sami obaviti na vrijeme. Zato, dok nije kasno, podijelite svoje obaveze drugim saradnicima. Emotivno, želite napredak u vezi sa partnerom. Uviđate da je on osoba koja vam u potpunosti odgovara. i on sam ima iste želje i potrebe. Zdravstveno, unosite malo vode, uopšte tečnosti u organizam. Izbjegavajte alkohol i gazirana pića.
Vaga
Ove nedelje ćete biti potpuno fokusirani na nove poslovne promjene. Imaćete dosta poslovnih obaveza. Partner ili porodica, ukoliko ste u braku, mogu biti zanemareni, zbog toga i nezadovoljni, pa će se udaljiti i povući u sebe. Ne dozvolite da se partner okrene drugim aktivnostima, jer to vodi potpunom zahlađenju odnosa. Ove nedelje obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik. Takođe se čuvajte eventualnih padova i lomova.
Škorpija
Očekujte poboljšanje finansija, bićete zadovoljni postignutim. Naravno, svjesni ste i da ste se mnogo dali i potrudili da biste sada bili zadovoljni rezultatima. Planirate dalje proširenje posla. Partner ima potrebu da vam udovolji svakim svojim gestom, postupkom. To vas opušta i ispunjava zadovoljstvom. Spremni ste da mu ukažete pažnju kako biste pokazali vaša osjećanja. Očekujte kratkotrajne stomačne tegobe, koje se mogu okarakterisati kao stomačni grip.
Strijelac
Na poslovnom polju vas očekuje nestabilnost i pored svog zalaganja. To vam donosi i gubitak koncentracije, pa važne odluke odgodite za kasniji period ili ih prepustite osobi u koju imate potpuno poverenje. Sa partnerom ste došli u fazu da morate riješiti dali ćete nastaviti vezu ili ćete je prekinuti. Odluka je na vama, a donosite je vrlo teško. Porazgovarajte iskreno o tome šta vas muči. Zdravstveno, temperatura, kao i suv kašalj su već značajna upozorenja da se morate obratiti lekaru.
Jarac
Ne donosite brzoplete odluke, nemojte ulaziti u poslove sa sumnjivim ljudima i sumnjivim transakcijama. Budite staloženi i oslonite se više na sopstvenu intuiciju. Emotivno, postajete nezadovoljni zbog partnerove statičnosti i nedostatkom dešavanja. Predložite mu odlazak na neku dalju destinaciju, kako bi ste podigli vaš odnos, koji je upao u kolotečinu. Za vrijeme praznika ste nabacili više kilograma, koje valja sada skinuti. Morate biti rigorozniji u ishrani i odreći se slatkiša.
Vodolija
Sadašnja poslovna situacija vas prilično iznuruje, zbog opšteg nezadovoljstva. Poslodavac pred vas postavlja nemoguće prohteve i zahteve. Kao da nije svjestan da ih je nemoguće ispuniti. Partner je potpuno upoznat sa vašom poslovnom situacijom i nezadovoljstvom. Pokušaće da vam pomogne, imate njegovu maksimalnu podršku. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje. Ukoliko osjetite bilo koju vrstu tegoba, posavjetujte se sa ljekarom.
Ribe
Iskreno ste zabrinuti za svoje finansije, jer nailazite na odlaganje isplate već odavno završenih poslova. Partner se trudi da vam isplati, ali i on čeka naplatu svojih potraživanja. Emotivno, nijeste za ozbiljan odnos, ali bi vam dobro došla neka neobavezna veza, čak i tajna, sa osobom koju poznajete preko posla. Ipak, zazirete od rizika. Zdravstveno ste vrlo jaki, mada možete u ovom periodu da imate problem sa krvnim sudovima, kao i cirkulacijom.