Mladi Niksica

U Podgorici je juče uspješno završen treći ImPRove Business seminar „Online PR i krizno komuniciranje“, u organizaciji agencije Advantage, a pod pokroviteljstvom Miramax d.o.o.

Preko stotinu učesnika imalo je priliku da sluša predavanje uglednog hrvatskog PR stručnjaka specijalizovanog za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije Krešimira Macana.
Macan je polaznike seminara upoznao sa svim PR alatima koje pruža internet, te objasnio na koji način najbolje možemo da stvorimo i iskoristimo komunikacione kanale.

Predavač na seminaru je primijetio da je u Crnoj Gori i dalje u razvoju oglašavanje na internetu i zapazio da smo vrlo zanimljivo tržište, jer za relativno mali novac reklama, odnosno poruka, može da stigne do velikog broja ljudi.
Polaznicima seminara je kroz primjere pokazao i kako treba reagovati u kriznim situacijama, te objasnio koja je uloga PR-ova.

Seminar su pohađali predstavnici javnih preduzeća, državne uprave, marketing agencija, IT stručnjaci, zaposleni u energetskom sektoru, turističkim organizacijama…