Četvrto kolo pionirske lige je juče odigrano u SRC “Rex” u Kokotima, gdje su rukometaši RK Čelika odmjerili snage sa RK Trebjesa i savladali ih rezultatom 21 -19 (11 – 7).

Čelikovci oslabljeni neigranjem lijevog beka Stevovića i sa rovitim kapitenom Nikolićem (igrao pod temperaturom) uspjeli su da zabilježe drugu pobjedu za redom u domaćem takmičenju. Početak utakmice je nagovještavao neizvjesnu utakmicu. Ekipe su naizmijenično dolazile u vodstvo do rezultata 5 – 5, kada Nikolić i drugovi daju gas i prave razliku od 5 golova (10 – 5).

Na poluvremenu, rezultat je glasio 11 – 7.

U većini drugog poluvremena Čelikovi rukometaši održavaju rezultatsku prednost, ali sa dosta oscilacija u igri i puno promašenih zicera. Pred kraj meča dolazi do opuštanja, što na našu sreću ekipa Trebjese nije iskoristila. Krajnji rezultat 21 -19.

Istakli su se Nikolićem koji je postigao 10 golova, pivot Miljanić (3 gola), ljevaci Delibašić (3 gola) i Lakićević (pokazuje napred u igri), kao i srednji bek Kočan i lijevo krilo Radović. Maksutaj standardno dobar na golu.

Mlađi pioniri krenuli loše, pa se ispravljali u drugoj utakmici. U prvoj utakmici mlađi pioniri Čelika poraženi su od Rudara velikih 10 golova razlike 15 – 5 (4 – 2), da bi u drugom meču nadvisili gradskog rivala, ekipu RK Nikšić 2014, rezultatom 15 – 6 i tako zabilježili prvi trijumf u prvenstvu.