dan skole dusan bojović

U JU OŠ ,,Dušan Bojović” organizovana skromna svečanost povodom Dana škole. Događaj je bila prilika da rođak Narodnog heroja Dušana Bojovića, Andrija Bojović zajedno sa predstavnicima škole položi cvijeće kao znak sjećanja na djelo heroja po kojem danas škola nosi ime.

Svečanosti su osim sadašnjih nastavnika prisustvovali i nekadašnji članovi kolektiva. Događaj je bila prilika da nastavni kolektiv ove škole na čelu sa direktorom Milošem Mrvaljevićem priredi i svečani ispraćaj za dva zaposlena člana koji su odnedavno stekli uslove za penziju. Sekretar Miljan Radović rado se prisjeća rada u Župi gdje je kako je kazao proveo najbolje godine sa odličnim kolektivom i stanovnicima Župe. Penzionerske dane je počeo i nekadašnji domar iz područnog odjeljenja škole u Morakovu, Velizar Kovačević. Direktor Mrvaljević je njima svečano uručio dvije umjetničke slike i novčanu donaciju koju su prikupili zaposleni u školi.
Mrvaljević je prisutnima prezentirao i novi logo škole koji je uradio nekadašnji učenik škole sada dizajner, Dušan Tomić. Kao znak zahvalnosti za urađeni logo Mrvaljević je u ime škole Tomiću uručio simboličan poklon.
Nagrade za najbolje učenike škole će biti svečano uručene narednih dana.