trendovi, stilisti, izgled
Za ovu godinu su modni stilisti odabrali par svijetlih boja koje bi trebale da krase svaki garderober. Najbolje od svega jeste to što je svaka od nijansi, koja će biti moderna u ovoj godini, upečatljiva sama za sebe, te vam je u aktuelnoj sezoni dovoljan samo jedan komad koji će diktirati tempo trendovima u vašem garderoberu.
Mi vam pak predstavljmo pet vodećih boja koje su već uveliko postale dio high-street kolekcija, a koje će u isto vrijeme svojim tonom učiniti više za vas i od samog kroja.
Pored klasično plave, koja se odlično kombinuje sa crnom i bijelom, mandarin crvena (svijetao i topao ton crvene nijanse) rezervisan za one koji žele instant da podignu izgled – provokativno je druga riječ, koja najbolje opisuje ovu nijansu crvene.
Sledeća boja na spisku nije ništa manje dominantna – u pitanju je srebrna ili metalik nijansa. Koliko je ova boja upečatljiva možda najbolje govori model koji je zatvorio Versace reviju za aktuelnu sezonu, a koji je ponijela Kendall Janner.
Poslednje dvije, ali ništa manje važne nijanse jesu topla narandžasta sa nešto svjetlijim žutim podtonom, koji sa sobom nosi pravo ljetnje uzbuđenje – isto to učiniće i vašem stajlingu, a tu je i svijetlo roze ili tačnije “prašnjavo” roze, toliko neutralna i u isto vrijeme lijepa, da je možete nositi i kao klasičan ton i kombinovati sa skoro većinom ostalih boja iz palete, bez ikakvih problema