Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović saopštio je da je impresioniran urađenim u Nikšiću, ne samo u okviru lokalne i opšte infrastrukture, već i obnovi privrede, što je, kako smatra, garancija da će taj grad ponovo biti privredni centar države, prenosi Antena M.

Vujanović je kazao da ga posebno raduje što su preduzeća koja su bila u stečaju stala na svoje noge i Nikšić se pokazao kao dobar primjer kako se treba ponašati prema domaćim ili stranim investitorima, jer su oni jedina šansa da omoguće obnavljanje proizvodnje.

„Time se omogućavaju nova radna mjesta, daje novi kvalitet života i obezbjeđuje da Nikšić ima razvoj koji mu omogućavaju njegovi bogati resursi”, rekao je Vujanović U Nikšiću nakon svečane sjednice Skupštine povodom Dana oslobođenja.

On je naveo da ga raduje da su brojni nikšićki kolektivi sa novom ekonomskom vrijednošću i da Nikšić pokazuje da se mogu kvalitetno iskoristiti njegovi potencijali.

Vujanović je čestitao lokalnoj upravi na tom uspjehu i ukazao i na izuzetan kadrovski potencijal usmjeren na razvoj svog grada.

D.D.