sutjeska grbalj

Uvažavajući sugestije navijača nakon utakmice sa Petrovcem, Sutjeska je donijela odluku da raspoložive ulaznice, 100 komada, za utakmicu 27. kola Telekom Prve lige, protiv Grblja, koja će se odigrati danas na Gradskom stadionu u Nikšiću od 18 časova, budu podijeljene na ulazu ispred istočne tribine stadiona.

Dio ulaznica, shodno smjernicama FSCG, pripao je gostima iz Radanovića i navijačkoj grupi Vojvode.

,,Kapije stadiona biće otvorene od 16:30h, i od tog trenutka će prilikom ulaska na centralni dio istočne tribine biti dijeljene ulaznice po principu “jedna osoba – jedna ulaznica”. S obzirom da je prema odluci NKT maksimalan broj gledalaca na sportskim priredbama ograničen, svjesni smo sa će utakmicu protiv ekipe iz Radanovića moći pratiti samo mali dio naše vjerne publike. Iskreno se nadamo da svi koji vole Sutjesku shvataju da je ovo jedini način da klub svojim vjernim navijačima omogući prisustvo prvenstvenim mečevima”, kazali su iz kluba.

Svi oni koji ne budu uspjeli da dođu do ulaznice, imaće priliku da to učine u nekom od naredna dva prvenstvena kola koja Sutjeska igra kod kuće – protiv Titograda u utorak 16. juna i protiv Zete u nedjelju 21. juna.