Udruženje studenata psihologije “Virtus“ u Nikšiću 24. februara organizuje “Klub psihološke podrške’’ za sve one koje se osjećaju usamljeno, kao da niko ih ne razumije, za one koje misle da nemaju rješenje za to što im se trenutno dešava.

Cilj Kluba podrške je da se studenti povežu i svojim zajedničkim snagama daju doprinos sopstvenom osnaživanju, samopomoći.
Grupe će biti zatvorenog tipa i u svakoj će biti studenata psihologije, ali je svakako Klub podrške otvoren za sve ostale studente Filozofskog i Filološkof fakulteta.

U zatvorenim grupama neće biti više od deset članova i neće biti naknadnog pridruživanja članova kako bi se ostvario stepen povjerenja i održala intimnost grupe.

Klub podrške počeće od osjećanja anksioznosti koji se javlja kod studenata, strepnje i straha koja je “lebdeća”, iracionalna, ali tako često predstavlja problem kad je učenje u pitanju.

Takođe kroz seanse koje će uslijediti pricace se o raznim stvarima koje nas muče, svi pripadnici grupe, bez izuzetka, i prilikom svake sledeće teme drugi član će počinjati. Profesorica Veselinka Milović superviziraće Klub podrske.
Klub podrške počeće sa radom u 21 sat na Filozofskom fakultetu Nikšića