Site icon Mladi Nikšića

Šta pročitati: Spoznajte svoju sudbinu, Robin Šarma

Ovog kišnog dana preporuka je knjiga Robina Šarme “Spoznajte svoju sudbinu”. Ova knjiga je pokretač, zanimljiva i realna.

Budi vas i uliva energiju. Nijje od onih knjiga koji vas “drže” samo dok je čitate, već vas mijenja, budi volju a hoćete li pokrenuti volju, to zavisi od vas. Nosi jednu glavnu poruku : da hrabro krenete u ono što volite, bilo da je hobi, zanimanje, način života, da rizikujete i da “usput” budete poput djeteta koje je bezazleno, primećuje lijepe trenutke, zabavljate se u sitnicama. Mnogo ste veći nego što ste ikada sanjali da ćete biti, piše Robin Šarma, čovjek čije su istinski nadahnjujuće i nevjerovatno praktične knjige pomogle milionima ljudi širom svijeta da izvuku najbolje od života, pa vjerujemo da vam ova knjiga pomoći da nadjete motovaciju i pozitivnu energiju ovog kišnog dana. Šarma nudi put ka buđenju, kroz proces koji će vam pomoći da obezbijedite sreću, napredak i unutrašnji mir kakav zaslužujete. Želje koje leže u srcu, postaće sastavni dio vaše svakodnevice zahvaljujući ovoj knjizi, vodiču kroz individualni preobražaj.

Prema riječima kritike „Robin Šarma posjeduje jedinstven dar za pisanje knjiga zabavnih za čitanje i sposobnih da promijene čitaočev život. Spoznajte svoju sudbinu će vas prevesti na najdublji nivo. Pokazaće vam kako da živite život kakav ste oduvek željeli.“

Exit mobile version