Poznati crnogorski umjetnik, Slavko Kalezić, najavio je novo izdanje one man show-a u utorak, 22. Decembra, sa početkom u 20 časova. On će na sceni Nikšićkog pozorišta izvesti pedesetominutni šou program, pod nazivom „San o vječnosti“, koji je rimejk hita „Ljuljaj me nježno“, Olivera Mandića.

Dobra produkcija, kostimi, video zapisi, gluma, pjevanje i ples su dio ovog „one man show“ stila, po kojem je Slavko Kalezić prepoznatljiv. Nakon promocije, javnost, kritika i publika, ovaj projekat su vidjeli kao „prvijenac“ u Crnoj Gori i na Balkanu, a scenski izraz Kalezića, u formi performansa, postavili su u ravni naslova koji pariraju svjetskim produkcijama.
Kalezić, u ovom, novom performansu, publici daruje bogato iskustvo kroz audio – vizuelne efekte, koje do sada nije imala priliku da vidi od domaćih muzičara.
Kalezić najavljuje performans kao „spektakl biblijskih razmjera“, u kojem će pjevati moderne pop hitove, a sa svakom pjesmom dolazi I do promjene autfite. U ovom programu pripremio je kabare i plesne tačke, a publika će biti u prilici da vidi i kućne video snimke, kao i snimak njegovog izvođenja pjesme „Ljuljaj me nježno“, u emisiji „X Factor“.U programu, Kalezić će predstaviti i englesku verziju novog singla, koja nosi naziv „Question“, zbog kojeg ga je kontaktirao Čarli Mejson, poznati američki tekstopisac.
Suština cijele priče je slanje poruke od životne vrijednosti: „Gledaj u svoju baštu, nemoj u tuđu“. Sam naziv projekta, govori dosta o samom glumcu, jer Kalezić, sebe vidi kao sanjara, a vječnost mu je, na neki način, dostizanje ideala.