Site icon Mladi Nikšića

Slaganje Blizanaca sa drugim znakovima

Blizanci

Atraktivni Blizanci svojim karakteristikama otjelovljuju dvije različite ličnosti, pa nikad ne možete biti sigurni sa kojom se suočavate. Kao vazdušni znak Blizanac je zaokupljen stanjem svog uma, atraktivan je i sa njim vam nikad neće biti dosadno. U nastavku vam donosimo kratak pregled kompatibilnosti koju Blizanci, u ljubavnim odnosima, ostvaruju sa drugim horoskopskim znakovima.

Blizanci – osobe ovog istog horoskopskog znaka u emotivnoj vezi ostvaruju odličnu komunikaciju. Problem može da predstavlja izrazita nervoza Blizanaca koja je izvor raznih stresnih situacija.
– Blizanci u vezi sa Rakom ne unose puno iskrenosti u ljubavnu vezu. Blizanci ne pokazuju uvijek svoja osjećanja a Rakovima mnogo znači vezivanje i iskrenost u ljubavi.
– emotivna veza Blizanca i Lava dovodi do neobuzdane ljubav. Problem u vezi može biti nevjernost partnera ali i tvrdoglava želja za dominacijom.
– emotivna veza Blizanca i Djevice predstavlja jedan divan ljubavni odnos koji se zasniva prije svega na odličnoj komunikaciji i dobrom razumevanju, tako da ima velike šanse da bude dugotrajan.
– veza Blizanca i Vage je prirodna, puna povjerenja i vjernosti ali bez nekog naročitog uzbuđenja i strasti.
– kombinacija Blizanca sa Škorpijom je karakteristična po skladnosti u seksu, ali dublju emotivnu povezanost ovakvi parovi će teško pronaći u svom odnosu. Spoj ovih horoskopskih znakova traži strpljenje i više vremena za zajednički život.
– Blizanac i Strijelac čine vrlo komunikativan i usklađen par. Ovakva kombinacija znakova garantuje uspjeh i dugovečnost veze, uz uobičajene sukobe i nepovjerenje kao i kod ostalih parova.
– ljubavna veza Blizanca sa Jarcem može dovesti do niza konflikata, kao što su svađe i raskidi, zbog neusklađenosti stavova. Jarac vrlo ozbiljno shvata ljubavnu vezu dok su Blizanci i nestalnije prirode tako da Jarčeva osjećanja mogu biti veoma povređena.
– emotivna veza Blizanca sa Vodolijom je najčešće uspješna i dugotrajna jer joj je u osnovi iskreno prijateljstvo. Ovaj ljubavni odnos u astrologiji smatra se odnosom punim povjerenja i međusobnog razumijevanja i topline.
– veza Blizanca i Ribe karakteriše jaka volja i spremnost na stalno požrtvovanje i unapređenje odnosa zbog čega ovakve veze mogu trajati cio život. Povremene nesuglasice i problemi, koji su uobičajeni u svakoj vezi, najčešće se brzo rešavaju.
Exit mobile version