Blizanci

Atraktivni Blizanci svojim karakteristikama otjelovljuju dvije različite ličnosti, pa nikad ne možete biti sigurni sa kojom se suočavate. Kao vazdušni znak Blizanac je zaokupljen stanjem svog uma, atraktivan je i sa njim vam nikad neće biti dosadno. U nastavku vam donosimo kratak pregled kompatibilnosti koju Blizanci, u ljubavnim odnosima, ostvaruju sa drugim horoskopskim znakovima.

Blizanci – osobe ovog istog horoskopskog znaka u emotivnoj vezi ostvaruju odličnu komunikaciju. Problem može da predstavlja izrazita nervoza Blizanaca koja je izvor raznih stresnih situacija.
– Blizanci u vezi sa Rakom ne unose puno iskrenosti u ljubavnu vezu. Blizanci ne pokazuju uvijek svoja osjećanja a Rakovima mnogo znači vezivanje i iskrenost u ljubavi.
– emotivna veza Blizanca i Lava dovodi do neobuzdane ljubav. Problem u vezi može biti nevjernost partnera ali i tvrdoglava želja za dominacijom.
– emotivna veza Blizanca i Djevice predstavlja jedan divan ljubavni odnos koji se zasniva prije svega na odličnoj komunikaciji i dobrom razumevanju, tako da ima velike šanse da bude dugotrajan.
– veza Blizanca i Vage je prirodna, puna povjerenja i vjernosti ali bez nekog naročitog uzbuđenja i strasti.
– kombinacija Blizanca sa Škorpijom je karakteristična po skladnosti u seksu, ali dublju emotivnu povezanost ovakvi parovi će teško pronaći u svom odnosu. Spoj ovih horoskopskih znakova traži strpljenje i više vremena za zajednički život.
– Blizanac i Strijelac čine vrlo komunikativan i usklađen par. Ovakva kombinacija znakova garantuje uspjeh i dugovečnost veze, uz uobičajene sukobe i nepovjerenje kao i kod ostalih parova.
– ljubavna veza Blizanca sa Jarcem može dovesti do niza konflikata, kao što su svađe i raskidi, zbog neusklađenosti stavova. Jarac vrlo ozbiljno shvata ljubavnu vezu dok su Blizanci i nestalnije prirode tako da Jarčeva osjećanja mogu biti veoma povređena.
– emotivna veza Blizanca sa Vodolijom je najčešće uspješna i dugotrajna jer joj je u osnovi iskreno prijateljstvo. Ovaj ljubavni odnos u astrologiji smatra se odnosom punim povjerenja i međusobnog razumijevanja i topline.
– veza Blizanca i Ribe karakteriše jaka volja i spremnost na stalno požrtvovanje i unapređenje odnosa zbog čega ovakve veze mogu trajati cio život. Povremene nesuglasice i problemi, koji su uobičajeni u svakoj vezi, najčešće se brzo rešavaju.