Miran skup podrške brutalno pretučenim gradjanima Crne Gore održaće se u Podgorici, 31. oktobra na Trgu republike u 19 časova. Cilj okupljanja je da se iskaže podrška Miju Martinoviću, predsjedniku profesionalne bokserske organizacije kao i svim povrijeđenim građanima od strane Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) na protestu Demokratskog fronta, koji se dogodio prošle nedelje, 24. oktobra.

“Poziv upućujemo i ostalim građanima, svim ostalim građanima jer Mijo Martinović je samo opomena, da sjutra to možete biti i VI ! Sramno je da policija Crne Gore, prebija čovjeka i lomi njegovo auta, čovjeka koji kada je pjevao ” Oj Svijetla majska zoro” nazivan je od sadašnjeg premijera i njegovih sluga, a sada velikih “patriota” kao izdajnik i ustaša, kao i svi mi. Ovo nije prvo prebijanje i napad na bivše članove Liberalnog Saveza Crne Gore od strane čovjeka koji nam je sve ukrao, čovjeka koji od velikog Srbina do najvećeg Crnogorca prelazi preko noći, čovjeka koji će sjutra postati i nešto treće ako u tome vidi korist. Mi Liberali ovaj napad najoštrije osuđujemo, i karakterišemo kao napad i želju za ubijanjem svih nas, svih nas Crnogoraca, Liberala i svih slobodnih građana koji su se borili prije vas za Crnu Goru ! Zato se budite Liberali da u subotu pošaljemo poruku Crnoj Gori, da ćemo osloboditi našu Crnu Goru od okupatora, i svi dođite da pošaljemo mirnu podršku i poruku”, pozivaju iz grupa Slobodna Crna Gora i Liberali Crne Gore.

U subotu će se takođe održati tribine DF-a u više crnogorskih gradova. Prva tribina je zakazana za subotu sa početkom u 18 časova u Herceg Novom, a nakon čega namjeravaju da organizuju novi protest u Podgorici, navode iz DF-a.